Om os

Vi gør børn både gladere og klogere i mere end 40 lande.

Forlaget Globe startede i 80’erne som et forlag for rejsebøger, men er nu vokset til at blive et internationalt forlag, som sætter en ære i at udvikle interaktive og lærerige produkter til børn i alderen 0 til 7 år.

I løbet af de sidste årtier har vi set store forandringer i forlagsbranchen. Vi har udviklet os i takt med disse forandringer, og hvert år introducerer vi nye, innovative produkter, alt imens vi udforsker skæve ideer og anderledes formater, der på bedste vis understøtter vores ønske om at skabe
meningsfuld leg.

Vores mission

Vi stræber efter at være innovative og levere nye og unikke læringsoplevelser, mens vi er dedikerede til vores mission om at opfordre til meningsfuld leg igennem dynamisk læring for barnet såvel som dets forældre.

Vores arv

Med rødder i den skandinaviske tilgang til leg og læring udvikler vi hos Forlaget Globe koncepter og produkter med udgangspunkt i de gode børnelæringsidealer, som bygger på frihed til at lege, frigørelsen af individet, udvikling af sunde, kærlige forhold til andre, og en sund selvbevidsthed.

Girl on a beach picking up a jellyfish

Vores værdier

Vi vil have, at vores produkter har den højest mulige læringsværdi. Vi investerer i vores produkter for at gøre dem spændende, stimulerende og mest af alt sjove for barnet.

Via strenge test sikrer vi, at vores produkter lever op til de højeste standarder inden for sikkerhed og kvalitet.


Vi ønsker, at vores produkter inspirerer en stærk dialog mellem barn og voksen. Det er vigtigt for os, at barnet, efter at have interageret med et af vores produkter, har lært noget nyt, og at den voksne oplever, at barnet udvikler sig gennem leg med vores produkter.

Vores engagement

Igennem vores arbejde er vi konstant dedikerede til at mindske vores miljømæssige aftryk ved at investere i genanvendelige og grønne materialer. Vi sørger også for, at de koncepter og produkter, vi udvikler, er bygget op på viden fra internationale agenturer, så vi er sikre på, at de er holdbare og trygge at bruge for både barn og voksen.

Woman and child on a bench with books