Vores produkter

Hos Forlaget Globe er bogen i centrum af alle vores produkter. Bogen er den platform, som barnets viden udspringer fra, og som lægger et solidt fundament for den leg og læring, der findes i hvert produkt. Men det, der gør vores produkter unikke, er tilbehøret til bogen – såsom puslespil eller træfigurer – der højner barnets involvering, og giver dem en fysisk forankring af det, de lærer fra bogen. Hver en del af produktet er en del af læringsoplevelsen, og det er i forbindelsen mellem disse dele, at nye verdener åbner sig og barnets fantasi slippes løs.

Baby

Fra en tidlig alder er leg forbundet med socialisering og kognitiv udvikling. Leg for babyer inkluderer billedbøger og legetøj, samt tæt kontakt med mennesker fra deres nærmeste omgangskreds – primært familie og pædagoger.

Alting er nyt for en baby, og selv små hverdagsting er være spændende – og nogle gange overvældende – for en lille babyhjerne. Derfor har vores produkter til denne målgruppe altid et enkelt og roligt design.

Udvalgte produkter til babyer

Fokusbøger
Min første bog om
Badebøger

Tumling

I takt med at barnet vokser bliver dets forståelse af verden større, og det samme bliver dets nysgerrighed og behov for viden. I tumlingealderen får barnet større kontrol over kroppen, og hvad det har lyst til at lære. Vores tumlinge-produkter giver dem de bedste forudsætninger for at lære gennem leg.

Udvalgte produkter til tumlinger

Læringstog
Den lille travle
Den lille rare

Førskole

Barnet er nu både fysisk og mentalt klar til at lære mere komplicerede ting. Læsning og matematik interesserer barnet mere og mere, og det begynder at opsøge viden selv.

Hos Forlaget Globe opfordrer vi barnet til at danne sine egne meninger og syn på verden. Vores produkter giver barnet de bedste vilkår for at forstå sammenhænge og se de store mønstre, imens deres hjerne suger til sig af læring for livet.

Udvalgte produkter til førskolebørn

Min lille by
Min lille by - Junior
Læringsæsker

Katalog

Du kan finde alle Forlaget Globes produkter i vores katalog her: