Min Lille By

Vores bedst sælgende serie, Min Lille By, er solgt i mere end 1,5 millioner eksemplarer verden over. Konceptet bygger på en lyst til at give barnet en meningsfuld lege- og læringsoplevelse, når det er 3-5 år gammelt.

Ideen bag sættene er, at barnet kan vokse med produktet: Til at starte med kan en voksen læse bogen højt, mens barnet leger med puslespillet og figurerne. Senere, når barnet har lært lidt mere, kan det selv kigge i bogen og begynde at forstå ordene på siderne. Bøgerne er også fyldt med billeder, da det er vigtigt at forstå, hvordan tingene ser ud i den virkelige verden.

Puslespillet, papelementerne og træfigurerne er illustrerede, så de stimulerer barnets fantasi og opfordrer til leg og spil. Det hele er lavet i solide materialer, som kan holde til at blive leget meget med.

Alle sættene hænger sammen og kan kombineres, som man ønsker. Barnet kan også udvide sin fantastiske verden med vores sæt fra Mit Lille Kongerige-serien. Her kan du finde feer, riddere, pirater og prinsesser.